Id: 50456

Olympia Beach | Griekenland

Samos | Kokkari | 8 dagen | Vlucht vanaf Amsterdam

Vanaf € 670 p.p. gebaseerd op 2 personen

Olympia Beach Griekenland Samos Kokkari sfeerfoto groot

8-daagse Zonvakantie naar Samos bij Olympia Beach

Hoor het ruisen van de zee, Direct aan het kiezelstrand, In het centrum, Prima hotel op een mooie locatie, Geweldig uitzicht over zee, Griekse gastvrijheid & inclusief transfers.

Het Olympia Beach hotel in Kokkari is kleinschalig en verzorgd. Gelegen direct aan het Long Beach kiezelstrand en in het kleine centrum van Kokkari met z'n knusse haven en authentieke restaurants en cafés. De kamers zijn niet al te groot maar wel netjes, de top ligging van dit hotel maakt dat weer goed. Daarnaast is er gratis wifi en Nederlandse televisiezenders. Het merendeel van de kamers heeft zeezicht. Vanuit het hotel loop je zo de kustweg op, waar je lekker een kopje koffie kunt drinken in een van de strandbars. Ontspannen ontwaken met de geluiden van het ruisen van de zee. Beter kan je dag niet beginnen.

Olympia Beach faciliteiten

  • ,
  • 0-25 meter vanaf het centrum
Bekijk prijzen en beschikbaarheid

Alle vakantielanden

Andorra Aruba België Belize Brazilië Bulgarije Canada Colombia Cuba Curaçao Cyprus Denemarken Dominicaanse Republiek Duitsland Egypte Finland Frankrijk Gambia Gibraltar Griekenland Guatemala Hongarije Ierland IJsland Indonesië Israël Italië Jamaica Kaapverdië Kenia Kroatië Letland Luxemburg Macedonië Malediven Maleisië Malta Marokko Mauritius Mexico Montenegro Namibië Noorwegen Oostenrijk Polen Portugal Senegal Seychellen Slovenië Spanje Spitsbergen Sri Lanka St. Maarten Suriname Tanzania Thailand Tsjechië Tunesië Turkije Verenigd Koninkrijk Verenigde Arabische Emiraten Verenigde Staten Vietnam Zuid-Afrika Zweden Zwitserland