Id: 599974

15-daagse rondreis Natuurlijk Noorwegen en Zweden | Denemarken

Akershus | Asker | 15 dagen

Vanaf € 1.054 p.p. gebaseerd op 2 personen

15-daagse rondreis Natuurlijk Noorwegen en Zweden Denemarken Akershus Asker sfeerfoto groot

15-daagse rondreis Natuurlijk Noorwegen en Zweden

Stockholm en Oslo, wereldsteden, Vissen op het Vättermeer, Glooiend Zweden, ruig Noorwegen, De Hardangervidda en Sognefjord, Heerlijk wandelen en fietsen, Een reis om nooit te vergeten & inclusief transfers.

Een prachtige reis met een combinatie van het glooiende Zweden en het ruige fjordenlandschap van Noorwegen. De wereldsteden Stockholm en Oslo worden natuurlijk aangedaan, maar ook de oude Hanzestad Bergen wordt niet vergeten. Dit is een rondreis met tegenstellingen; de rust van de natuur, de drukte van de stad, de lieflijkheid van het Zweedse landschap tegenover de onvoorspelbare natuur van de fjordengebied. Genoeg afwisseling. Geniet van de pracht en praal van Scandinavië.

15-daagse rondreis Natuurlijk Noorwegen en Zweden faciliteiten

  • ,
  • vanaf het centrum
Bekijk prijzen en beschikbaarheid

Alle vakantielanden

Andorra Aruba België Belize Brazilië Bulgarije Canada Colombia Cuba Curaçao Cyprus Denemarken Dominicaanse Republiek Duitsland Egypte Finland Frankrijk Gambia Gibraltar Griekenland Guatemala Hongarije Ierland IJsland Indonesië Israël Italië Jamaica Kaapverdië Kenia Kroatië Letland Luxemburg Macedonië Malediven Maleisië Malta Marokko Mauritius Mexico Montenegro Namibië Noorwegen Oostenrijk Polen Portugal Senegal Seychellen Slovenië Spanje Spitsbergen Sri Lanka St. Maarten Suriname Tanzania Thailand Tsjechië Tunesië Turkije Verenigd Koninkrijk Verenigde Arabische Emiraten Verenigde Staten Vietnam Zuid-Afrika Zweden Zwitserland