Id: 61335

Lefkoniko Beach | Griekenland

Kreta | Rethymnon | 8 dagen | Vlucht vanaf Amsterdam

Vanaf € 405 p.p. gebaseerd op 2 personen

Lefkoniko Beach Griekenland Kreta Rethymnon sfeerfoto groot

8-daagse Zonvakantie naar Kreta bij Lefkoniko Beach

Betaalbare All Inclusive, Je hoort de zee al, Wandel naar de boulevard, Bewonder de Griekse historie, Tevens faciliteiten Lefkoniko Bay, Fijne plek om te slapen & inclusief transfers.

Aan het fijne lange zandstrand vind je Lefkoniko Beach. Lekker wakker worden met een bak koffie op het balkon en genieten van de geur en het suizen van de zee. Na het ontbijt lekker aan de wandel over de boulevard naar de haven en het oude centrum van Rethymnon. Hier kun je genieten van de Griekse historie op een mooi terras. Voor wie wilt is halfpension of All Inclusive ook mogelijk want ook een dagje in het hotel relaxen is een aanrader. Genieten van de warme Griekse zon op een ligbed aan één van de zwembaden met af en toe een drankje en een snack, dat klinkt toch heerlijk? Proost, ofwel Yamas!

Lefkoniko Beach faciliteiten

  • Zwembad
  • 501-1000 meter vanaf het centrum
Bekijk prijzen en beschikbaarheid

Alle vakantielanden

Andorra Aruba België Belize Brazilië Bulgarije Canada Colombia Cuba Curaçao Cyprus Denemarken Dominicaanse Republiek Duitsland Egypte Finland Frankrijk Gambia Gibraltar Griekenland Guatemala Hongarije Ierland IJsland Indonesië Israël Italië Jamaica Kaapverdië Kenia Kroatië Letland Luxemburg Macedonië Malediven Maleisië Malta Marokko Mauritius Mexico Montenegro Namibië Noorwegen Oostenrijk Polen Portugal Senegal Seychellen Slovenië Spanje Spitsbergen Sri Lanka St. Maarten Suriname Tanzania Thailand Tsjechië Tunesië Turkije Verenigd Koninkrijk Verenigde Arabische Emiraten Verenigde Staten Vietnam Zuid-Afrika Zweden Zwitserland