Id: 625599

Pierros | Griekenland

Zakynthos | Agios Sostis | 8 dagen | Vlucht vanaf Rotterdam

Vanaf € 640 p.p. gebaseerd op 2 personen

Pierros Griekenland Zakynthos Agios Sostis sfeerfoto groot

8-daagse Zonvakantie naar Zakynthos bij Pierros

Een topper in ons programma, Sfeervol ingerichte appartementen, Met het strand voor de deur, Geniet hier van de Griekse keuken, In het uitstekende restaurant, En dan die service... fantastisch & inclusief transfers.

Een topper in ons aanbod! Deze appartementen zijn al sinds jaar en dag een begrip op de Nederlandse markt. Dat is niet voor niets. Heerlijk luieren op je ligbed, terwijl de barman komt aanlopen met jouw vers gemaakte frappé. Na die duik in het zwembad is dat een welverdiende versnapering. Je bekijkt de menukaart alvast voor vanavond. Het is zo lastig kiezen, want alle gerechten bij het restaurant zijn om je vingers bij af te likken. Daarna misschien nog even de winkeltjes langs struinen in Laganas, het centrum ligt toch om de hoek. Wat een locatie, heerlijk rustig maar ook zo in de levendigheid. Het fijne sfeertje en de uitermate vriendelijke service zijn slechts enkele redenen waarom de accommodatie jaarlijks zoveel terugkerende gasten kent.

Pierros faciliteiten

  • Zwembad,
  • 26-500 meter vanaf het centrum
Bekijk prijzen en beschikbaarheid

Alle vakantielanden

Andorra Aruba België Belize Brazilië Bulgarije Canada Colombia Cuba Curaçao Cyprus Denemarken Dominicaanse Republiek Duitsland Egypte Finland Frankrijk Gambia Gibraltar Griekenland Guatemala Hongarije Ierland IJsland Indonesië Israël Italië Jamaica Kaapverdië Kenia Kroatië Letland Luxemburg Macedonië Malediven Maleisië Malta Marokko Mauritius Mexico Montenegro Namibië Noorwegen Oostenrijk Polen Portugal Senegal Seychellen Slovenië Spanje Spitsbergen Sri Lanka St. Maarten Suriname Tanzania Thailand Tsjechië Tunesië Turkije Verenigd Koninkrijk Verenigde Arabische Emiraten Verenigde Staten Vietnam Zuid-Afrika Zweden Zwitserland