Id: 723582

Christelijke reis - 11-daagse rondreis Noord-Macedonië | Noord Macedonië

Bitola | Bitola | 11 dagen | Vlucht vanaf Amsterdam

Vanaf € 1.239 p.p. gebaseerd op 2 personen

Christelijke reis - 11-daagse rondreis Noord-Macedonië Noord Macedonië Bitola Bitola sfeerfoto groot

Christelijke reis - 11-daagse rondreis Noord-Macedonië

Goed Idee Reizen, Boottocht naar klooster St. Naum, Bezoek aan 'museumstad' Ohrid, De Byzantijnse historie, Met o.a. Skopje, Bitola en Tetovo, Goed Idee reisbegeleider & inclusief transfers.

Noord Macedonië is een land doordrenkt van geschiedenis en betekenis voor christenen over de hele wereld. Als gelovige is het een bijzondere bestemming om naar toe te gaan, omdat het getuigt van de verbinding tussen geloof en erfgoed. Het is een plek waar de wortels van het christendom diep verankerd zijn. Tijdens de reis door Noord Macedonië ontdekken we de rijkdom van het Orthodoxe Christendom en bewonderen we eeuwenoude kloosters en kerken, die een gevoel van vrede en sereniteit uitstralen. Maar het bijzondere aan Noord Macedonië gaat verder dan historische plekken. Het is ook een land dat gastvrijheid hoog in het vaandel draagt. Als christen kun je de warmte van de mensen hier ervaren, die je met open armen zullen ontvangen en hun geloof met je willen delen. Daarnaast is de natuur in Noord Macedonië zeer gevarieerd en bijzonder mooi met een overvloed aan landschappen waaronder indrukwekkende bergen, meren, kloven en nationale parken dus ook een parel voor natuurliefhebbers.

Christelijke reis - 11-daagse rondreis Noord-Macedonië faciliteiten

  • ,
  • vanaf het centrum
Bekijk prijzen en beschikbaarheid

Alle vakantielanden

Andorra Aruba België Belize Brazilië Bulgarije Canada Colombia Cuba Curaçao Cyprus Denemarken Dominicaanse Republiek Duitsland Egypte Finland Frankrijk Gambia Gibraltar Griekenland Guatemala Hongarije Ierland IJsland Indonesië Israël Italië Jamaica Kaapverdië Kenia Kroatië Letland Luxemburg Macedonië Malediven Maleisië Malta Marokko Mauritius Mexico Montenegro Namibië Noorwegen Oostenrijk Polen Portugal Senegal Seychellen Slovenië Spanje Spitsbergen Sri Lanka St. Maarten Suriname Tanzania Thailand Tsjechië Tunesië Turkije Verenigd Koninkrijk Verenigde Arabische Emiraten Verenigde Staten Vietnam Zuid-Afrika Zweden Zwitserland